Populære reisemål

Posted by admin on August 22, 2015
Nytt

De nordiske landene er yndede reisemål enten man skal på familieferie eller heisatur med vennegjengen.

Danmark er ville heder, koselige feriehytter, glasskunst, “en lille en” og et herlig tilbakelent folk. Avslapningens høyborg passer både store og små. Ta med sykkelen og tråkk deg rundt til severdigheter, campingplasser og fornøyelsesparker.

Hurtigrutten

Fortryllende natur, Dyreparken og Sabeltann, Hurtigruten… Norge kan by på dette og mer til. Ta en bilferie og opplev norsk natur på nært hold, fra det blide sør, langs det storslagne vest med sine fjell og fjorder, til det dramatiske nord.

Sverige kan friste selv den kresne. Dra på Wacken metallfestival den ene dagen og på sjokoladesmaking ved Thorskog slott den neste. Ønsker du litt action vinterstid? Prøv deg på snøskovandring i Siljan, kjør i hundeslede i Sälenfjellene eller lær deg stunts ved Snowcampen i Säfsnäs!

Finland – hjem til Mummitroll, flambert bjørn, Nissen og Sibelius. Våre finske naboer ønsker gjester velkommen til opplevelser utenom det vanlige, vinter som sommer. Shopping, villmark, ferie med barn? Ja takk, alt sammen!

Geysirer, hvalsafari, brevandring, Den blå lagune… Island er landet for hardbalne vikinger så vel som de mer fredssøkende. Kjenn på urkreftene i den ville naturen, og ro deg så ned med bad i varme kilder.