Kjente pokerspillere fra Norden

Posted by admin on August 12, 2013
Nytt

Det er utrolig at Norden har produsert så mange pokerspillere, med tanke på de strenge lovene vi har.

Norge har Thor Hansen og Anette Obrestad å skryte av, begge er i en kategori for seg selv. Thor er en legende i norsk poker og har sloss mot myndighetene i et forsøk på å legalisere sporten her i landet. Anette er i en helt annen klasse, både med tanke på alder og stil. Denne unge jenta klatret helt til topps på pallen over verdens beste online pokerspillere – i en alder av 19 år! Geniet fra Stavanger vant World Series of Poker som den yngste spilleren noensinne og fortsetter å briljere verden rundt.

Viktor Blom (kjent på nettet som Isildur1) er en annen ung mann som har tatt verden med storm. Med sin ekstremt aggressive spillestil har han vunnet over verdens beste pokerspillere. Han går aldri av veien for en heads-up og setter motstanderen bestandig i vanskelige situasjoner, noe han stadig vinner på. Viktor er med sine 22 år en veldig ung, lovende spiller, som garantert kommer til å nå veldig langt, ihvertfall med tanke på at han bare nylig begynte å spille live-turneringer.

Danmark har også pumpet ut flere gode pokerspillere. Gus Hansen har vært i gamet i mange år og vil mest sannsynlig komme i historiebøkene for poker, om slike blir utgitt. Ikke nok med at han blir kalt Den Store Dansken av andre pokerspillere – han ble kåret til en av verdens mest sexy menn av det velkjente People magasinet. Herr Hansen lever nå et godt liv i Monaco og spiller stadig vekk på det gedigne Monte Carlo kasino.

Theo Jørgensen har derimot blitt i Danmark, selv etter at danske myndigheter gjorde om på regelverket for online poker, som han er kjent for. Theo har vunnet WSOP og WPT. Han var nære på å vinne EPT i 2013, selv etter et blodig innbrudd i hans hus der han så seg bli slått, sparket og skutt tre ganger av tyvene.

Vil du selv satse på en karriere som pokerspiller? Vi kan tipse om Betsafes nettside. Her finnes en pokerskole som gir en nybegynner en veldig bra start. Når du deretter vil prøve å spille tilbys du en generøs velkomstbonus som gjør at du kan prøve deg fram i begynnelsen.