Hardt arbeidende folk

Posted by admin on July 12, 2013
Nytt

Slår man sammen et hardt arbeidende folk med en bra geografisk posisjon, en regjering som jobber for menneskenes beste og et lovverk som lar folk velge sin egen skjebne, vil utfallet bli fantastisk. Norden er et godt eksempel på nettopp dette.

Før oljen, gassen og de gode tidene kom til vår region, hadde skandinaver allerede gjort et navn for seg selv i forretningsverdenen. Hele verden kjenner til de fine møblene på IKEA, lastebilsjåfører elsker å kjøre Volvo, SAAB revolusjonerte bilmarkedet i sin tid, mens SAS og Norwegian gjorde Skandinavia lett tilgjengelig for hele verden. Danske Maersk sørger for at containere fylt med varer kommer frem til destinasjoner verden over, mens Statoil sørger for at bensinstasjoner alltid har drivstoff av ypperste klasse.

Dansk øl

Når man først snakker om flytende væsker – hvem har vel ikke hørt om Tuborg eller Carlsberg? Dansk øl smaker bedre enn tysk, mener tyskerne selv.

Finne sin nisje

Ingen land i verden kan måle seg med Skandinavia når det gjelder muligheter for personlig utvikling og progresjon.

Det gjelder å finne sin nisje, komme med en god ide og jobbe hardt for å oppnå sine mål, så vil man garantert lykkes. IKEAs grunnlegger startet virksomheten i sin kjeller. Ta deg en tur dit, du også, så vil ideene strømme på!