Firmaer i Norden som lykkes på nettet

Posted by admin on November 25, 2013
Nytt

Det finnes mange gode websider her i verden, og dette har blitt en stor business internasjonalt. Alle seriøse aviser legger ut både gratis nyheter og tilbyr tjenester som koster en liten sum månedlig. Sosiale medier har tatt helt over, og metabrowsing har blitt et resultat. Hvor butikker, nettsider, firmaer, organisasjoner, skoler, lokale restauranter,ja egentlig alt har en egen side på for eksempel facebook.com.

I Norden har det dukket opp mange nettsider som gjør det veldig bra. Blandt annet kan man nevne Nordens største netthandelside finn.no. Denne nettsiden er ganske enkelt et sted hvor hvermansen og firmaer kan legge ut omtrent hva som helst til salgs. Er det tjenester, flybilletter eller en trillebår fra tidlig 90 tallet som gis bort mort avhenting så finnes det der. I Sverige finner man en liknende side som heter blocket.se. Andre nettsider som vg.no og dagbladet.no er eksempler på aviser som bruker mye tid på nettsidene sine, og er begge noen av de mest populære nettavisene i Norge. Det finnes tonnevis med nettbutikker der ute, blandt annet komplett.no, cdon.com, og hm.com som er Hennes & Mauritz sine hjemmesider.

Det finnes også nettsider som tilbyr nettspill av forskjellig kvalitet både gratis og for en liten penge. Nettsider som Betsson.com og norgesautomaten.com tilbyr nettbassert gambling for de som liker å spille for eksempel odds på fotball eller på gode gamle dages spilleautomater som man kunne finne over alt før. Her kan man også velge om man vil spille for ekte penger eller bare for moro skyld. Man kan også spille poker om man er mest glad i det.

Alt i alt er det mange nordiske bra nettsider som er tilgjengelige i de fleste nordiske språk. Se på Cdon.com for eksempel, som er tilgjengelig i samtlige nordiske språk. Det samme gjelder forsåvidt Norgesautomaten også.